Lerenhoesje Iphone 14 pro max

 14,95

Vergelijk
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Geef jouw iPhone een stijlvolle uitstraling met deze speciale stijlvolle lerenhoesje. De hoes is gemaakt van echt leer van zeer hoge kwaliteit, hierdoor voelt de buitenkant zacht aan en krijgt het hoesje na verloop van tijd een natuurlijke glans. Zodra het tijd is om jouw iPhone op te laden, kun je het hoesje gewoon om het toestel laten zitten en je oplader op je telefoon klikken. Daarnaast zit het hoesje mooi aangesloten om jouw iPhone. Dankzij het luxe en slanke ontwerp behoudt jouw toestel zijn design.
Geschikt voor MagSafe
MagSafe is een techniek van Apple waarmee accessoires magnetisch aan je iPhone gekoppeld worden. Dit product ondersteunt MagSafe technologie. Dat betekent dat MagSafe producten altijd precies goed op jouw iPhone klikken. Op deze manier maak je op een optimale manier gebruik van een MagSafe draadloze oplader en klikt een MagSafe kaarthouder altijd op de perfecte plek op je telefoon. Ook kun je gebruik maken van een MagSafe powerbank of MagSafe telefoonhouder.
Echt leer
Dit leerhoesje is vervaardigd van hoogwaardig leer en ziet er daarom niet alleen fantastisch uit, maar beschermt ook uw iPhone tegen krassen en vallen. Het hoesje voelt de buitenkant zacht aan en krijgt de hoes naar verloop van tijd een natuurlijke glans. Dit hoesje klik je gemakkelijk vast en zit mooi aangesloten om uw iPhone pro max. Dankzij het luxe en slanke ontwerp behoudt jouw toestel zijn slanke vormgeving.
Op maat gemaakt voor je smartphone
Het hoesje is op maat gemaakt voor jouw smartphone en sluit naadloos aan op het toestel. In de hoes zijn alle uitsparingen en knoppen verwerkt. Zo zijn de poorten volledig toegankelijk en zijn alle knoppen eenvoudig te bedienen.
Waarom leerhoesje voor uw Apple telefoon
  • Vervaardigd van kwaliteitsvol, echt leder
  • Eenvoudig om jouw iPhone te bevestigen
  • De case is licht van gewicht
  • Ontworpen met een slank design
  • Het leer zorgt voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling
  • Inclusief 1 jaar garantie
Een stijlvolle uitstraling en gemakkelijk in gebruik. Bestel dan de Apple Leather Backcover!

Extra informatie

Kleur

Bruin, Blauw, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lerenhoesje Iphone 14 pro max” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *